Λογισμικό HDIC

Το Λογισμικό HDIC (Human Development Indices Calculation) έκδοση 1.1.0.5 αποτελεί εξέλιξη λογισμικού που αρχικά δημιουργήθηκε στα πλαίσια του ερευνητικού προγράμματος «Χωρικές Ανισότητες εισοδήματος, ανάπτυξης και φτώχειας στην Ελλάδα», που χρηματοδοτήθηκε από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, στα πλαίσια του προγράμματος Επιστημονικές Μελέτες 2011.

Ανάπτυξη και πνευματικά δικαιώματα: Δρ. Καλογήρου Σταμάτης και Κα Καρβέλα Βασιλική.

Το λογισμικό δημιουργήθηκε με Visual Basic 2010, .NET 4.0 και τη βιβλιοθήκη ανοιχτού λογισμικού DotSpatial έκδοση 1.3 για ανάπτυξη εφαρμογών GIS. Μπορεί να εγκατασταθεί σε Windows XP, Vista, 7 & 8. Για να κατεβάσετε το λογισμικό πατήστε εδώ: Αρχεία Εγκατάστασης Λογισμικού (zipped).

Σημείωση:
Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτή είναι μια πρώτη έκδοση του λογισμικού προς το ευρύ κοινό και είναι πιθανό να υπάρχουν σφάλματα. Παρακαλούμε να αναφέρετε περιπτώσεις, όταν το λογισμικό κολλάει, προκειμένου να βελτιωθεί σε μελλοντικές εκδόσεις στη φόρμα που ακολουθεί ή στους συγγραφείς. Οι συγγραφείς δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκληθούν από τη χρήση του λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων παραπλανητικών συμπερασμάτων της έρευνας. Το λογισμικό παρέχεται όπως είναι και φαίνεται.

Οδηγός Χρήσης Λογισμικού  Δεδομένα σε επίπεδο περιφέρειας

Για οποιεσδήποτε παρατηρήσεις για τη βελτίωση του λογισμικού και του κείμενου, του παρόντος οδηγού χρήσης του, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή επικοινωνήστε στα email των συγγραφέων skalo@hua.gr και Karvela.vaso@gmail.com

Πείτε μας τις παρατηρήσεις σας!